Κατηγορίες

1. Υπαναχώρηση: Σύμφωνα με την οδηγία 2011/83/ΕΕ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε το δικαίωμα (υπαναχώρηση) ακύρωσης της παραγγελίας ή μέρος της και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.  Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει για αγορές από την έδρα του καταστήματος ή παραλαβή της παραγγελίας σας μετά από αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας. Τα έξοδα επιστροφής της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη

2. Επιστροφή:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, προς αντικατάσταση των προϊόντων ή προς επιστροφή των χρήματων σας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα επιστροφής της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, η παράδοση πρέπει να γίνεται στην έδρα και η ευθύνη των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην έδρα του καταστήματός αφορά τον αγοραστή. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς ελαττώματα και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση.

3. Ελλατωματικά: Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της nanospito.gr ή πραγματικών ελαττωμάτων των προϊόντων (π.χ. υφαντικό ελάττωμα), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Από τη μεριά μας θα εξετάσουμε πολύ προσεκτικά τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόλις τα παραλάβουμε στο κατάστημα μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος επιβαρύνει την nanospito.gr.

4. Ακύρωση: Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν αποστολεί. Εάν έχει γίνει πληρωμή, θα σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε περίπτωση εμβάσματος η προμήθεια αφορά τον αγοραστή.

5. Μή επιστρεφόμενα: Δεν γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα.

6. Δωρεάν επιστροφές:
6.1 Για όλες τις παραγγελίες των οποίων το σύνολο ξεπερνά τα 30€, ανεξαρτήτως βαρους, μεγέθους για προσιτούς μη απομακρυσμένους προορισμούς εντός Ελλάδος.
6.2 Για όλες τις παραγγελίες των οποίων το σύνολο ξεπερνά τα 60€, ανεξαρτήτως βαρους, μεγέθους για δυσπρόσιτος ή απομακρυσμένους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, αντικατάσταση ή επιστροφή, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε προηγουμένως μεσω της φόρμας ή στο 6974776271 ή στο info@nanospito.gr